Na televizní obrazovky míří Prima SHOW

Skupina Prima přichází s již jedenáctým televizním kanálem. Startuje přesně za týden 25. října v odpoledních hodinách. Prima SHOW nabídne domácí i zahraniční reality show. Cílovou skupinou budou zejména mladé ženy.

„Volně dostupný televizní kanál dominantně zaměřený na reality show na českém trhu chyběl, a proto přicházíme s Prima SHOW,“ uvedl k nové stanici generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

Velkou část programu vyplní pořady ze zahraničí jako Ostrov pokušení, Krásky a šprti nebo Slunce, sex a rodiče v patách. Nebude chybět ani proslule známá Výměna manželek v americké verzi.

Prima SHOW se také stane domovem dvou českých reality show. Jednou z nich jsou Královny butiků, které budou obhajovat své nakoupené outfity před předním českým stylistou Filipem Vaňkem. Dále pak druhá řada úspěšného pořadu LIKE HOUSE, ve kterém se spolu s českými influencery objeví skandální Agáta Hanychová.

„Program Prima SHOW je pro diváky sestaven maximálně jednoduše, přehledně a jednotlivé show vysíláme v pravidelných denních časech. Myslím, že se diváci budou skvěle bavit,“ slibuje programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Přidat komentář